Diena 6

Greiciu deze, jau kuri laika ilsisi, garazo kampe. Kodel, nepaziurejus kas ten jos vidui daros, vistiek tinginiauja?
Taip ir padariau. Nuveziau meistrui. Tas isarde ir ivertino. Kaip ir tikejausi – susideveje 2 ir 3 pavaru synchronizatoriai.
Kur gaut tuos synchrus….?! Is kabu girdejau, kad reik uzsakinet ‘Raite’, bet labai ilgai veza ir pan. Niekur kitur nesiseke ju rasti. ‘Lyra’ eilini karta buvo be galo arogantiski ir nesutiko man padeti… todel, tiesiu taikymu nubegau per gatve i Raita.
Pasirode, kad Raite, su vadybininku snekame ne apie tuos paciu dalykus, ivardindami synchrus. Nepraejo ne savaite, besiskambinant tarp meistro, vadybininko, atgal meistrui ir atgal vadybininkui, kol galu gale, po nuobodaus searchinimo internete ir meistro pagalbos, isitikinau, kad S14 2 ir 3 pavaru synchrai yra !vienodi! Keista, bet Raito programa rodo, kad tokie pat synchrai eina ir i S13 greiciu deze (bent jau toks pats detales kodas). Kas yra mates S13 ir S14 dezes, tvirtina jog jie skirtingi. Ka daryt?! Vistik nusprendziau rizikuot ir uzsakyt tuos S14 synchrus.Zadejo juos tureti po 1.5 savaites. Mano nuostabai, mazdaug po 1.5 savaites, skambina vadybininkas is Raito ir pranesa, kad mano synchrai atvazavo. Valio!!!
Ryt lekiu, juos pasiimt ir vezu meistrui! Atrodo, vienas etapas bus baigtas. ;)
Suzinosime ar tikrai S14 2 ir 3 pavaru synchrai vienodi.

Greiciu deze – LEDAS! Perrinkta, perplauta. Synchrai tiko ir istikruju yra vienoodi!
Dabar turiu likusius 2 ir 3 pavaru devetus synchroniztorius, kurie ner dar tokie blogi is tiesu. Jie buvo silpniausia vieta, todel pakeiciau del viso pikto.
ps. Jei kas gailes dideli piniga ant nauju – galiu juos papigiai perleist.