40 kart per ‘Makuškę’

40 kart per ‘Makuškę’

Pasibaigus vasarai ir sporto renginiu sezonui – galima atsikvepti ir skirti siek tiek laiko savo automobiliui – Silvijai.
Po nesekmingo Autochemijos 350Z starto rudeninese 4h lanktynese Kacergineje, kur teko atstovauti komandai pitleine, tvarkyti popierinius reikalus bei bendrauti su teisejais, nusprendziau ‘praperst’ Silvija.
Visu pirma ja reik paruost, davest ir viska sutikrinti. O tikslas paprastas – 40 ratu endurancas Kacergines ‘Nemuno ziede’. Tiksliau tai galima butu pavadinti auto shakedown’as (patikrinimas) po surinkimo. Kodel 40? Nezinau, gal todel kad tai gaunasi 132 km arba 1 valanda (jei darytumem prielaida, kad rato laikas butu apie 1.30.000)

Beja, pats laikas pakeisti ir jau gerokai pasenusi blogo pavadima is ‘Silvijos prikelimo’ (kas istikruju jau ivyke) i ‘40 kart per Makuške’. Mano blogo skaitytojams, kurie nezino kas yra ‘makuškė, sufleruoju – viena is labiausiai pavojingu Nemuno ziedo trasos vietu, tas status kalnelis, po ‘šakių posūkio, su kairiuoju aklu posukiu zemyn.

Misija laikysiu neuzbaigta, kol nepavyks uztikrintai prasukti 40 ratu, be jokiu gedimu ar staigmenu.

Ualia… pasiruosimas prasidejo!